کتاب جهت داری علوم از منظر معرفت شناختی
نویسنده ها: سیدمهدی میرباقری ، رضا حاجی ابراهیمی و حسن معلمی
انتشارات: انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
تهیه کننده ها: اداره همکاری های علمی و پژوهشی
 کرسی های نظریه پردازی و نقد اندیشه فرصتی که نوآروان و منتقدان امکان می یابند در فضای کاملا علمی و نظارت و داوری جمعی عالم و فاضل به گفتگوی علمی بپردازند و در فرایندی تدریجی و سالم به اصلاح؛ تکمیل یا عملیاتی  کردن نظریه دستت زنند.
متن این گفتگوها با این هدف انتشار می یابد که ارباب نظر در جریان نوآوری های علمی قرار گیرند و همچنین با تامل در جوانب نظریه بر غنای آن بیافزایند.