ترکیه
حضور پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در نمایشگاه ترکمنستان شانزدهمین نمایشگاه بین المللی کتاب ترکمنستان صبح روز سه شنبه ۱۴ آبان با حضور معاون رئیس جمهور ترکمنستان و وزرا و سفیران برخی کشورها افتتاح شد.

موسسه بوستان کتاب و پژوهشگاه علوم و فرهنگ‌اسلامی به نمایندگی از دفتر تبلیغات اسلامی در این نمایشگاه حضور  دارند.

دکتر اسفندیار رئیس مرکز همکاری های علمی و بین الملل پژوهشگاه استقبال اساتید و دانشجویان را در روز اول نمایشگاه بسیار چشمگیر توصیف کردند.

ایشان تاکید کردند مشترکات فرهنگی دو کشور ایران و ترکمنستان سبب توجه بیشتر استقبال کنندگان از غرفه های ایرانی بوده است.

وی اظهار امیدواری کردند که دفتر تبلیغات اسلامی در سال های آینده با برنامه ریزی بیشتر و توجه به سلیقه های استقبال کننده گان در این نمایشگاه حضور یابد.

آقای نادر یزدانی از بوستان کتاب، رئیس مرکز همکاری های علمی و بین الملل پژوهشگاه را همراهی می کند.