حجت الاسلام بابائی
حجت الاسلام بابایی در همایش گفت وگوهای فرهنگی بیان داشت: اولویت ما در همایش گفت و گو است همایش بین المللی بین المللی گفت وگوهای فرهنگی در چشم انداز تمدنی ایران و جهان عرب روز دوشنبه 2 دیماه به همت مرکز مطالعات اجتماعی و تمدنی و مرکز همکاری های علمی و بین الملل پژهشگاه علوم و فرهنگ برگزار شد به گزارش اداره بین الملل مرکز همکاری های علمی و بین الملل، مراسم افتتاحیه همایش بین المللی گفت وگوهای فرهنگی در چشم انداز تمدنی ایران و جهان عرب در سالن شیخ طوسی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به همت مرکز مطالعات اجتماعی و تمدنی این پژهشگاه برگزار شد.
در این مراسم افتتاحیه حجت الاسلام والمسلمین علی عباسی رییس جامعه المصطفی العالمیه و عمار طالبی رییس جمعیت العلما المسلمین از کشور الجزایر حضور داشتند.
حجت الاسلام بابایی دبیر علمی همایش بین المللی گفت و گوهای فرهنگی در چشم انداز تمدنی ایران و جهان عرب با ارائه گزارشی در زمینه این همایش گفت: دو سال است میان دانشگاه های مختلف پیش نشست هایی در راستای برگزاری این همایش برگزار شده است.
وی در زمینه ضرورت برگزاری همایش بین المللی گفت و گوهای فرهنگی در چشم انداز تمدنی ایران و جهان عرب بیان کرد: گفت و گوهای ما با جهان عرب و اندیشمندان جهان اسلام سختی های خاص خود را دارد که این دشواری ها ایجاد گفت وگوهای علمی را دشوار کرده است؛ بنابراین برگزاری چنین همایش هایی برای ایجاد گفت و گو در میان اندیشمندان مسلمان بسیار مهم است.
حجت الاسلام بابایی با تصریح بر این که در پنل های همایش تلاش می شود ایده طرح شود نه مقاله و فرصتی برای طرح مقالات مفصل نخواهد بود، اظهار کرد: اولویت ما در همایش امروز گفت و گو است بنابراین رؤسای کمیسیون ها باید تمامی فرصت را برای گفت وگو قرار دهند و در حاشیه این پنل ها به دو سؤال پاسخ داده خواهد شد یکی اینکه ضعف تمدنی ما مسلمانان کجا است و درمان را از کجا باید شروع کرد؟ همچنین فرصت تمدنی جهان اسلام در کجاها هستند؟
رییس مرکز مطالعات اجتمامعی و تمدنی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با اشاره به کمیسیون های همایش بین المللی گفت و گوهای فرهنگی در چشم انداز تمدنی ایران و جهان عرب اظهار کرد: این همایش در چهار پنل ادبیات، هنر و معماری، توسعه و تمدن، چالش ها، ارتباطات و رسانه و پنل علم در جهان اسلام برگزار می شود.

منبع: اداره بین الملل مرکز همکاری های علمی و بین الملل