همایش انتظار
به همت پژوهشکده مهدویت و آینده پژوهی همایش بین المللی نظریه انتظار در اندیشه حضرت آیت الله خامنه ای «مدظله العالی» برگزار شد. به همت پژوهشکده مهدویت و آینده پژوهی و مرکز همکاری های علمی و بین الملل، همایش بین المللی «نظریه انتظار در اندیشه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای«مدظله العالی» در روز پنجشنبه 3 بهمن ماه در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد. به گزارش اداره بین الملل مرکز همکاری های علمی و بین الملل، در ابتدای این همایش حجت الاسلام والمسلمین نجف لکزایی رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به اهمیت بحث انتظار در نگاه رهبر معظم انقلاب پرداخته و بیان کرد: در فرمایشات رهبر معظم انقلاب بر رویکرد مهدویت و انتظار بسیار تاکید شده و زمانی می توان در این راستا موفق بود که با پژوهش و نه با شتاب زدگی اقدام کرد.
حجت‌الاسلام الهی نژاد دبیر اجرایی در ادامه گفت:  همایش نظریه انتظار با ۲۰ کرسی و نشست علمی در مراکز مختلف حوزوی و دانشگاهی در شهرهای مختلف قم، تهران و مشهد پیرامون این همایش برگزار شده و قریب به ۳۰۰ مقاله علمی تدوین شده است، این نشست ها و کرسی ها در قالب دو جلد و مقالات در قالب چهار جلد و چکیده مقالات در قالب یک جلد کتاب تجمیع شده است.
وی با اشاره به ارسال 300 مقاله به دبیرخانه همایش بیان کرد: 140مقاله پذیرش شده است و این مقالات در 11 محور از اندیشه حضرت آیت الله خامنه ای نگاشته شده است.
آیت الله امامی کاشانی امام جمعه تهران که از مهمانان ویژه این همایش بود در این مراسم با ذکر این مطلب که انتظار تربیت کننده انسان هاست، گفت:منتظران فرج امام زمان(عج) برگزیدگان امت هستند و شهید حاج قاسم سلیمانی از نمونه همین برگزیدگان بود و خداوند متعال شهادت او را جهانی کرد.
آیت الله امامی کاشانی با بیان این که دشمنان اسلام پشت به پشت هم برای نابودی انقلاب اسلامی تلاش می‌ کنند، خاطرنشان کرد: ما از دعا برای همین کسانی که در عراق و سوریه و جاهای دیگر مشغول مبارزه با دشمنان هستند و همین طور برای رهبر عزیزمان نباید غافل باشیم.
وی در ادامه سخنان خود خاطرنشان ساخت: باید تلاش کنیم همه ما از منتظران واقعی آن حضرت قرار بگیریم و از کسانی باشیم که واقعا مصداق این حدیث شریف باشیم که «خیارالامة مع ابرار العترة» یعنی از جمله افرادی که امام زمان(عج) به آنها می‌ تواند دل ببندد.
پنل‌های چهارگانه تخصصی این همایش شامل «مفاهیم و مبانی نظریه انتظار»، کمیسیون تخصصی دوم «جامعه منتظر؛ وظایف، شاخصه ها و کارکردها»، کمیسیون تخصصی سوم «جامعه منتظر: راهبردها و آسیب ها و کمیسیون تخصصی چهارم «نظریه انتظار و تمدن سازی نوین اسلامی» بودند.
در بخش پایانی این همایش، رؤسای کمیسیون های یاد شده به ارائه گزارشی از کمیسیون خود  پرداختند و حجت‌الاسلام والمسلمین احمد واعظی رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به ایراد سخنرانی پرداخت.