عراقی
طی حکمی از طرف رئیس مرکز همکاری های علمی و بین الملل صورت گرفت انتصاب رئیس اداره بین الملل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی طی حکمی از طرف دکتر رجبعلی اسفندیار، حجت الاسلام والمسلمین آقای جلال عراقی به عنوان رئیس اداره بین الملل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منصوب شد. به گزارش اداره بین الملل مرکز همکاری های علمی و بین الملل، در این حکم خطاب به حجت الاسلام والمسلمین آقای عراقی آمده است:   نظر به مراتب تعهد و سوابق مدیریتی، به موجب این حکم به عنوان «رئیس اداره بین الملل» پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به مدت دو سال منصوب می شوید.
  امید است با تأییدات الهی و بهره گیری از توان کارشناسان محترم پژوهشگاه، زمینه پیشرفت فعالیت های این اداره را فراهم آورید. تشکیل شورای بین الملل، تشکیل کارگروه های عرب زبان و انگلیسی زبان برای فعالیت های بین المللی، تقویت زیرساخت های بین المللی پژوهشکده ها و مراکز و برگزاری ارتباط مؤثر و مفید با مراکز، مؤسسات خارج از پژوهشگاه به ویژه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رایزنی های فرهنگی و سازمان فرهنگ و ارتباطات مورد انتظار است.