کرسی: جایگاه علوم عقلی در توسعه اسلامی سازی دانش و نقش آن در تحقق گام دوم انقلاب

نشست همایش بیانیه گام دوم انقلاب و تمدن نوین اسلامی

کرسی ترویجی از مصوبات  همایش ملی گام دوم انقلاب ، با عنوان "جایگاه علوم عقلی در توسعه سازی دانش و نقش آن در تحقق گام دوم انقلاب   " توسط مرکز همکاری های علمی و بین الملل و پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی   برگزار می گردد.
این کرسی  از بیانیه گام دوم انقلاب ، با عنوان ، "جایگاه علوم عقلی در توسعه سازی دانش و نقش آن در تحقق گام دوم انقلاب   " توسط مرکز همکاری های علمی و بین الملل و پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی در تاریخ 16/08/98 (پنجشنبه)، ساعت 10 الی 12 ، در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، به آدرس قم، ابتدای خیابان معلم، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، تالار امام مهدی(عج)  برگزار می گردد.
این جلسه با سخنرانی دکتر ابراهیم علی پور   (ارایه دهنده)، و ناقدان دکتر عبدالله نصری و دکتر محمد فتحعلی خانی  همچنی حجت الاسلام والمسلمین دکتر اکبر اقوام کرباسی به عنوان دبیر علمی     برگزار می گردد.

تاریخ خبر: 1398/7/20 شنبه
تعداد بازدید کل: 13 تعداد بازدید امروز: 2