جلسه شورای بین الملل
دومین جلسه شورای بین الملل پژوهشگاه در سال 1400 برگزار شد دومین جلسه شورای بین الملل با حضور اعضای شورای بین الملل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی روز چهارشنبه 5 آبان ماه برگزار شد. به گزارش اداره بین الملل مرکز همکاری های علمی و بین الملل، در ابتدای این جلسه حجت الاسلام جلال عراقی گزارشی از فعالیت های بین الملل پژوهشگاه در شش ماهه نخست سال 1400 ارائه نمود.
وی به برخی از فعالیت های اداره بین الملل در 6 ماهه نخست ازجمله برگزاری 24 نشست علمی بین المللی با همکاری پژوهشکده ها و مراکز، هماهنگی بازدید هفت هیأت بین المللی از پژوهشگاه ، جلسه با قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و رییس مرکز همکاری های علمی بین المللی این وزارتخانه و برخی فعالیت های دیگر اشاره کرد.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر نجف لک زایی رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، در ادامه این جلسه ارتباط با مراکز بین المللی داخل کشور، دعوت از افراد شاخص بین المللی برای روز بین الملل در هفته پزوهش، انعکاس فعالیت های بین المللی در سایت های غیرفارسی پژوهشگاه، استفاده از ظرفیت آیسسکو و یونسکو را مورد تاکید قرار داد.